5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Slide
images/gara_header_bejarat.jpg
images/gara_headee_2.jpeg
images/gara_etterem2.jpg
images/gara_szoba.jpg
images/gara_wellness.jpg
images/gara_klubszoba.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

.

A Thermal Hotel Gara bizonytalan ideig bezár

Kedves vendégeink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Themal Hotel Gara a jelentősen megnövekedett energiaköltségek miatt bizonytalan ideig kénytelen bezárni.

A szálloda az utóbbi időben számos felújításon esett át és a tervek között szerepelt további energiahatékonysági és modernizálási beruházások is, de sajnos az elszabaduló energiaárak a szállodát bezárásra kényszerítették.

Kérjük Önöket, hogy figyeljék híreinket, maradjanak kapcsolatba szállodánkkal , mert szeretnénk, ha  a Thermal Hotel Garában újra találkozhatnánk.

Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget és bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk vendégeink között üdvözölni Önöket.

A Thermal Hotel Gara  vezetősége

 • Kezdőlap
 • Thermal Hotel Gara
 • Kameraszabályzat

Kameraszabályzat

Napsugár Hotel Kft.

(Thermál Hotel Gara, 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 92.)

 

SZABÁLYZAT

A szállodai kamerarendszer üzemeltetésére

 

A Napsugár Hotel Kft. Székhelye: 5904 Orosháza, Hűvös utca 2-4.. Cégjegyzékszáma: Cg. 04-09-015513 Adószám: 288213862-2-04. Telefonszám: (66) 490 - 985 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Képviseli: Molnár Lászlóné ügyvezető igazgató (továbbiakban Szálloda) területén elektronikus megfigyelőrendszert üzemeltet, mely kialakításánál és működtetésénél figyelembe vettük a 2012. évi I. törvényt (a továbbiakban: Mt.), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt (a továbbiakban: Infotv.), a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvényt (a továbbiakban Szvtv.), a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 95/46/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv rendelkezéseit.

A Szálloda területén kamerák üzemelnek a Vendégek személyi és vagyoni biztonsága érdekében, ezek működtetésére az érintettek figyelmét tájékoztató táblák hívják fel. A munkavállalók és a szállóvendégek tájékoztatása megtörtént a megfigyelőrendszer működéséről és annak szabályozásáról.

 

A kamerarendszer üzemeltetésének részletes szabályai

 

 • A Szálloda a vendégek és munkavállalók személyhez fűződő jogát tiszteletben tartja, annak korlátozásának módjáról, feltételeiről és várható tartalmáról előzetesen tájékoztatta. /Mt. 9. § (1)-(2)/
 • A kamerák a vendégek, a munkavállalók és a tulajdonosok személyi és vagyoni biztonságát védik.
 • Ellenőrzésünk során használt eszközök, módszerek nem sérthetik az emberi méltóságot.
 • Az adatkezelés során jogszerűen járunk el, mivel betartjuk az Infotv. 4. § (1)-(2) alapvető rendelkezéseit, ami a célhoz kötött és tisztességes adatkezelés elve.
 • A rögzített felvételeket főszabályként 3 munkanapig tároljuk. 3 napnál hosszabb ideig történő felvételmegőrzés olyan kivételes eset, amikor a felvételeket a fent említett időtartamnál hosszabb ideig szükséges megőrizni. Ennek okát igazolni tudjuk.
 • A rögzített felvételeket a munkáltató harmadik fél részére csak törvényben meghatározott esetben (pl. rendőrség, munkavédelmi hatóság részére) adja át. A rögzített anyagokat kizárólag szabálysértés vagy bűncselekmény gyanúja, illetve munkahelyi baleset esetében lehet visszanézni.
 • A Szálloda igazolni tudja, hogy az általunk alkalmazott elektronikus megfigyelőrendszer összeegyeztethető az Infotv. 4. § (1)-(2) bekezdésében szereplő célhoz kötöttség elvvel és érdekmérlegelés teszttel. Ezek szerint a személyes adatok kizárólag meghatározott célból, jogi gyakorlás és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető.
 • A célhoz kötöttség elve, illetve az érdekmérlegelés tesztje is megköveteli, hogy a kamerák látószöge a célterületre irányulhatnak csak. Így kizárólag saját tulajdont vagy használatban lévő területet figyelünk meg.

Kihelyezett kamerák helye                                      Megfigyelt terület

 

 1. Recepció 1 Főbejárat, aula
 2. Recepció 2 Recepciós pult
 3. Étterem 1 Étterem
 4. Étterem 2 Éttermi pult
 5. Konyha 1 Főzőtér
 6. Konyha 2 Mosogató, gazdasági bejárat
 7. Konyha 3 Raktárak
 8. Italraktár Italraktár
 9. Gazdasági bejárat Gazdasági bejárat, pakolási terület
 10. Külső medencék Medencék
 11. Drinkbár Drinkbár
 12. Wellness bejárat Wellness bejárat, folyosó
 13. Gyógyászat bejárat Gyógyászat folyosó
 14. Parkoló Parkoló
 15. Gyógyászat 1 Gyógyászat recepció
 16. Gyógyászat 2 Gyógyászat bejárat

 

 • A munkavállalóknak a megfigyelőrendszerről szóló tájékoztatóban pontosan megjelölésre kerültek, hogy az adott kamerák milyen célból lettek elhelyezve, milyen területre irányul a látószögük.
 • A Szálloda elsősorban emberi élet, testi épség, személyi szabadság védelme, veszélyes anyagok, illetve vagyonvédelem céljából alkalmazza a megfigyelő rendszert.
 • A Szálloda olyan kamerával nem rendelkezik, amely kizárólag egy vendéget vagy munkavállalót és az általa végzett tevékenységet figyeli meg, vagy aminek célja a munkavállaló vagy a vendég viselkedésének befolyásolása.
 • A Szálloda nem végez megfigyelést olyan helyiségekben, ahol ez az emberi méltóságot sértheti. Különösen vonatkozik ez öltözőkre, zuhanyzókra, illemhelyekre, vendégszobákra, de olyan helyiségben sem, ahol a munkavállaló a munkaközi szünetét tölti.
 • Az Infotv. alapelveit alkalmazzuk a felvételek visszanézésekor is. Csak szűk személyi csoport rendelkezik jogosultsággal, akik döntéshozatali jogkörrel rendelkeznek.
 • Jelen szabályzatban rögzítésre kerül, hogy pontosak ki/kik, milyen célból és milyen időközönként nézheti/nézhetik vissza a felvételeket:

A megtekintésre jogosult munkakörök:

 • Szállodavezetés
 • Recepció (4 recepciós kolléga)

Megtekintések célja:

 • Személy és vagyonvédelem
 • Vendégreklamációk
 • Hatósági eljárások

 

A felvételek visszanézésének időbeli korlátja: 72 óra.

 

Jelen szabályzat 2022. május hó 1. napjától lép hatályba.

Füzesgyarmat, 2022. május1.

Molnár Lászlóné ügyvezető igazgató

Thermal Hotel Gara bemutatkozás

Szállodai információk

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Parkolás a szálloda előtt.

Vendégtájékoztató (Letölthető pdf)

SZÉP kártyát elfogadunk

Hírlevél felíratkozás

Adja meg email címét a hírlevélre való feliratkozáshoz.