5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Slide
images/gara_header_bejarat.jpg
images/gara_headee_2.jpeg
images/gara_etterem2.jpg
images/gara_szoba.jpg
images/gara_wellness.jpg
images/gara_klubszoba.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

.

A Thermal Hotel Gara bizonytalan ideig bezár

Kedves vendégeink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Themal Hotel Gara a jelentősen megnövekedett energiaköltségek miatt bizonytalan ideig kénytelen bezárni.

A szálloda az utóbbi időben számos felújításon esett át és a tervek között szerepelt további energiahatékonysági és modernizálási beruházások is, de sajnos az elszabaduló energiaárak a szállodát bezárásra kényszerítették.

Kérjük Önöket, hogy figyeljék híreinket, maradjanak kapcsolatba szállodánkkal , mert szeretnénk, ha  a Thermal Hotel Garában újra találkozhatnánk.

Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget és bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk vendégeink között üdvözölni Önöket.

A Thermal Hotel Gara  vezetősége

Ajánlataink cégeknek és baráti társaságoknak

A bográcsozás kiváló program lehet mindenkinek, aki a szabadban szeretné a csapatot megmozgatni.  Van aki inkább a hússal szeret dolgozni, van aki inkább krumplit vagy zöldséget pucolna?  A főzésnél  mindenkire szükség van. A dolgos kezek jó hasznára lesznek az egész csapatnak. 

Csapatépítő programként azért is kiváló, mert a kollégák olyan oldalukról ismerhetik meg egymást, amivel a munkahelyi környezetben biztosan nem találkoznak.

Tervezzen egy remek bográcsozós napot! Biztosan nem bánják meg A Thermal Hotel Gara minden eszközt és nyersanyagot biztosít hozzá. Vajon ki főzi meg a legjobb ételt? 

Választható bográcsos ételek :
- sertéspörkölt
- bográcsgulyás
- paprikás krumpli

Kérje ajánlatunkat  a programra.

 

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 

Disznótoros program

A javasolt program a következő lehet.

Érkezést követőn disznóvágás munkafolyamatainak megkezdése a résztvevőkkel közösen. Ebéd disznótoros kínálattal, majd szállások átvétele. Délután szabadprogram , majd vacsora. A programhoz egész napos italcsomagot kínálunk (pálinka, forralt bor, ebédhez, vacsorához italok).

Másnap reggeli és elvihető disznótoros csomag kóstoló (hurka, kolbász, tepertő, abált szalonna).

A programot a hidegebb idő beálltával kínáljuk!


Javasoljuk cégeknek vagy baráti társaságoknak!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat!

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 

 

Borkóstolók

Mindig is érdekelték Önöket a borok és szívesen kóstolnának is az ízletes borokból? A Thermal Hotel Gara szakképzett borásza alap és borrégiónkénti tematikus borkostókat ajánl a borrajongók figyelmébe.

Alap borksóstoló
5 féle borból álló 1,5 órás program , melyben bemutatjuk a borok alapvető tulajdonságat és a borkóstolás alapait. Szó esik a borvidékekről és az egyes borvidékek jellemzőiről. Mit érzünk és látunk a borban, milyen tulajdonságok teszik a borokat igazán különlegessé.

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 

 

A Thermal Hotel Gara cégek részére élménydús csapatépítő programokat kínál, melyet kisebb és nagyobb cégek részére is ajánlunk szállásos vagy szállás nélküli programként.

Indoor és outdoor programjaink fizikai aktivitás, nehézség és élményelem tekintetében változatosak. Bármilyen felmerülő kérdésére készséggel válaszolunk. Kérje ajánlatunkat!

 

Indoor csapatépítő programok

 

KASZINÓ - Rulett - Black Jack - Póker - Kocka - Játékgépek

Rendezzétek meg saját kaszinó estéteket. Egy kellemes vacsora utáni kötetlen beltéri program mely közben jobban megismerhetik egymást a résztvevők. Egy játékból több asztalt is lehetőség van rendelni, így igény esetén házi bajnokság lebonyolítását is vállaljuk bármely játékból. Ha pedig a versengés másodlagos és inkább a kikapcsolódásé a főszerep az est folyamán akkor érdemes különböző játékokat, asztaloka összeválogatni, hogy minél sokszínűbb legyen a program. Természetesen lehet ötvözni a kettőt, így például aki szeretne beszállhat egy póker bajnokságba, míg a többiek kipróbálhatják a többi játékot.

 

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 FILMKRITIKA

Mindig tudjátok előre mi fog történni az adott filmben? Állandóan kiszúrjátok a
filmekben a hibákat? Álmotokból felkeltve is tudjátok, melyik színész szerepelt a
filmben? A filmcímeket zsigerből vágjátok? Az összes betétdalt betéve tudjátok?
Szeretitek a kvízeket? Memóriából ötös voltatok? Akkor ez a program nektek való. Az
elmúlt évtizedek "alap" filmjeiből készült összeállítás után kell a csapatnak közös erővel
megfejtenie a feladványokat, hogy megkapják méltó jutalmukat. A feladatok? Színész
felismerés, betétdal felismerés, memória kvíz, szinkronizálás, filmrészlet folytatás, film
felismerés, hangazonosítás humoros köntösbe bújtatva, hogy igazán jó hangulatban
teljen a versengés a csapatok között. Alakíts egy ügyes csapatot barátaiddal,
családtagjaiddal vagy munkatársaiddal, hogy az élmény mellett egy kis meglepetést is
hazavihessétek magatokkal.

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

JÁTÉKGYÁR

Minden karácsonykor óriási ajándékgyűjtés indul az országban. Azonban vannak olyan helyek, ahová soha, vagy csak nagyon ritkán jutnak el igazán hasznos ajándékok.Programunk során gyermekotthonknak és anyaotthonoknak gyártunk játékokat, melyek között szerepelnek közismert játékok is. A program során kiemelt szerepet kapnak a különböző készségfejlesztő játékok. A résztvevők olyan meglepetéseket készítenek, melyek a későbbiekben majd sok-sok gyermek arcára fognak mosolyt csalni. A játékgyár nagyjából 2-2,5 órás csapatépítő program mely során a csapat
tagjai dolgozhatnak egy közös nagy ajándékon vagy készíthetnek kisebb csoportokban több kisebb játékot is a gyermekek számára. első körben a programvezető ismerteti a célt és felvázolja az irányvonalakat, valamint a szabályokat.

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

CSAPATVÁR

Elsősorban beltéri csapatépítőnek ajánlott programunk a csapatvár, mely során a csapatok saját „várukat” kell, hogy felépítsék és feldíszítsék. Összhang, csapatmunka és kreativitás szükséges ahhoz, hogy valóban egy stabil, szép és egyedi vár legyen az eredmény. A résztvevők csapatokra osztva teszik hozzá saját munkájukat a “vár” épűléséhez. Az első csapat tervez, majd neki lát kivitelezéshez és fent maradt feladatokat továbbítja a következő csapatnak. Minden csapatnak tovább kell építeni a várat, és további javaslatokat kell tenni a vár szépítésére, bővítésére az utána lévő csapat számára. Természetesen a “vár” lehet, a cégre jellemző tárgy, logó, autó, fal,
stb

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

1 PERC ÉS NYERSZ!

Van, amikor nem szeretnél senkivel sem osztozni, amikor nem szeretnél senkihez sem alkalmazkodni, és nem szeretnél senkitől sem függeni. Itt minden csak rajtad múlik. Te csinálod meg, vagy te rontod el. Csak is a tiéd a lehetőség és a felelősség. 1 perc és nyersz játékaink során elsősorban az ügyességet, a logikát és a szerencsét kell segítségül hívnod. A résztvevőket kisebb csapatokba szervezzük, akik vetésforgóban tudják gyakorolni a különböző ügyességi feladatokat. Cél, hogy csapaton belül segítsék egymást a résztvevők és eldöntsék ki melyik játékban a legügyesebb. Ezután pedig egy csapatverseny kerül lebonyolításra, ahol a gyakorolt feladatok és ahhoz hasonló játékok valamint meglepetés kihívások várnak a résztvevőkre.

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

DOMINO TEAM

Egy csapat legfontosabb ismérve az összhang. Lehetnek kiemelkedő teljesítmények, de amennyiben nem alkotnak közösen egy egységet, úgy a siker felé vezető út sokkal rögösebb. Egyik legsokoldalúbb programunk a Domino team. Az ügyesség mellett, a
kreativitásnak és az ötletességnek is nagy szerepe van ennél a programnál, de a legfontosabb a csapatmunka.A résztvevők előre kigondolt, pontos tervezés után látnak neki a dominók elhelyezésének a pályájukon. Mindenkinek meg kell találni a
személyiségéhez leginkább illő szerepet a csapatban. Szükség van tervezőre,kivitelezőre, segítőre, építőre, dekoratőrre. Csak is a legelhivatottabb csapatoknak sikerülhet megépíteni a Domino hidat! Ha igazi próba elé állítanátok csapatotokat,akkor ez a ti programotok!

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 80 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL

Interaktív „társasjáték” felnőtteknek! Indoor programunk keretein belül a résztvevők interaktív módon kalandoznak az országok között. A feladatok segítenek betekintést nyerni különböző kultúrák sajátosságaiba úgy, hogy közben a játékosok saját tapasztalatikat tudják megosztani társaikkal. Fontos a tájékozottság és a széles látókör,de itt előtérbe kerül a logikus gondolkodás és a kreativitás is. A legfontosabb pedig,hogy a program során végig csapatként dolgozunk és gondolkodunk. Zeneszerkesztés,nyelvismertető, reklámkészítés, népviselet gyár, világkvíz, hogy csak pár feladatot említsünk a programból. Természetesen minden résztvevő csapatot díjazzuk, de a 80
perc során a legtöbb pontot elérő csapat kapja a győztesnek járó különdíjat.

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

TEAMVITY

Biztos mindenki ismeri az activityt, mely valóban egy tökéletes program lehet egy kikapcsolódásra vágyó kisebb csapatnak. Ez a programunk e társasjáték újraértelmezésével született meg. A legnagyobb különbség, hogy csak csapatokban, min. 4-5, de akár 20 fős csapatokban lehet csak lebonyolítani. A feladatokat különböző eszközökkel megnehezítettük, újraértelmeztük vagy éppen átalakítottuk. Mindezt úgy,hogy a csapatból minden egyes feladványnál minden csapattagnak aktívan részt kelljen venni a mutogatásból, rajzolásból, vagy az elbeszélésből. A csapatépítő során különböző szabály betartása mellett kell végrahajtani az adott feladatokat. Célunk,hogy mindenki sikerélménnyel, mosollyal az arcán távozzon a nagyjából 1,5 órás programunkról. Rendkívül kreatív megoldások és sok és összetett kommunikáció valamint a testbeszéd maximális kihasználása jellemzi ezt a csapatépítő programot.

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 

Outdoor csapatépítő programok

 

 FÜZESGYARMAT KINCSEI

Füzesgyarmaton játszódó csapatépítő játékunk során a résztvevők kisebb csoportokban megannyi történelmi emlék felfedezésén és a híres épületek megtekintésén túl, egy kiadós túrával jutnak el a kincsig. A résztvevőknek 8 állomást kell megtalálniuk a kapott eszközök, GPS-ek és térképek segítségével, hogy elérhetővé váljon a kincs. Egy állomásról csak úgy tudnak tovább indulni, ha megfejtik az adott feladványt. Furfangos észjárás és logika szükséges ahhoz, hogy ráleljünk a hőn áhított aranyra.

 

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

 

CSILLAGTÚRA KINCSVADÁSZAT

A résztvevők fő feladata, hogy pontokat keressenek az adott településen, és ezáltal játékos kereteken belül megismerjék a helyi látványosságokat. Mindez csak úgy lehetséges, ha csapatban dolgoznak és közös erővel oldják meg az út közben eléjük kerülő csapatépítő extra feladatokat. Összesen 20 állomás felkutatására van lehetőség, ahol különböző feladványokat kell közösen megoldaniuk. A játékot az a csapat nyeri aki a legtöbb pontot gyűjti össze a játék időtartama alatt. A csapatjátékok mellett hatalmas szerepet kap a stratégia, a kommunikáció és a logika is.

 

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

PUZZLE TRABANT

Ügyességi program, ahol a csapatok tagjainak egy igazi Trabant 601 típusú gépjárművet kell összeszerelniük minél gyorsabban és pontosabban. A megfelelő munkamegosztás és együttműködés nélkülözhetetlen! Először is megismerkedünk a trabantokkal a kapott eszközökkel és a szabályokkal. Ezután a csapattagoknak meg kell pontosan tervezniük, hogy ki melyik részét fogja szerelni a trabantnak. A bontásra kapott idő lejárta után egy kvíz vár a csapatokra amíg kollégáink lepontozzák az addig elvégzett munkát. Ezután jöhet a program legizgalmasabb része. A csapatoknak mindent a helyére kell szereleniük és üzemképes állapotba kell hozniuk kis 35 éves játékszerüket. Egy gyors ellenőrzés követi mindez majd jöhet a kulcs és az indítás. És ha indul és minden elektronikai eszköz - nincs túl sok:) - lámpák, ablaktörlők is tökéletesen működnek akkor a csapat sikeresen teljesítette a kihívást és méltán kapja meg a jutalmát.

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 
RAKLAPBÚTOR KÉSZÍTÉS

Sokak számára már haszontalan raklapokat keltünk életre! Különböző bútorokat,
például székeket, padokat és asztalokat készítünk. Ezek a raklapok így, új formájukban gyermekotthonoknál és óvodákban, anyaotthonokban lelhetnek új otthonra, ahol fontos szerepet töltenek majd be az ott élők életében. De nem csak azon van a hangsúly, hogy hova kerülnek majd, hanem, hogy a csapat miként állja meg a helyét ezen kihívás alkalmával. A kb. 2-3 órás program során szükség van férfi erőre, női kreatívitásra, de leginkább összehangolt csapatmunkára, hogy a kapott eszközökből minél sokoldalúbb,masszívabb és valóban hasznos tárgyak szülessenek.

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

 

WINE CACHING

A kincskeresés már magában izgalmakat rejt. Gyönyörű környezet, kacifántos feladványok és kisebb logikai és csapatépítő kihívások mellett ebben a programunkban lehetőség nyílik a csapatoknak különböző borok megismerésére, megkóstolására. A kincsvadászat a borkóstolással egybe követve kb. 90-120 perces függően a csapatok ügyességétől, gyorsaságától és szomjúságától:) Az állomásokra különböző feladványok megfejtése után juthatnak el a csapatok, míg a bázison 1-1 csapatépítő feladatot kell tökéletesen kivitelezni. A program végén pedig egy különleges meglepetés vár a győztes csapatra!

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével! JÁTÉK HATÁROK NÉLKÜL

Az 1990-es években Magyarországon az egyik legnézettebb televíziós show-műsor volt. Színesebbnél színesebb játékokkal, feladatokkal teletűzdelt vetélkedőben az országok egymás mellett versenyeztek. A programhoz 8-12 fős csapatok szükségesek,akik egymással mérik össze ügyességüket humoros sor- és váltóversenyekben. A játék során kiemelt szerepet kap a csapatmunka, a stratégia, a logika és a gyorsaság.Természetesen, ahogy minden programunk során itt is minden résztvevő csapatot díjazunk a csapatépítő végén.

 

 

Kérjen ajánlatot a pár perc alatt kitölthető űrlap segítségével!

Thermal Hotel Gara bemutatkozás

Szállodai információk

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Parkolás a szálloda előtt.

Vendégtájékoztató (Letölthető pdf)

SZÉP kártyát elfogadunk

Hírlevél felíratkozás

Adja meg email címét a hírlevélre való feliratkozáshoz.