Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Hotel Gara az Alföld délkeleti, Békés megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található. A településről szóló első írásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.

A szálloda kitűnő lehetőségekkel szolgál a vidéki nyugalmat kereső turistáknak, azoknak, akik szabadidejüket aktív pihenéssel, rekreációval, lovaglással, horgászással, vagy vadászattal szeretnék eltölteni. A hotel mellett közvetlenül található a térség egyik legszínvonalasabb, gyógyvízzel, feszített víztükrű úszómedencével ellátott fürdője, a Kastélypark Fürdő. A fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos vize mozgásszervi és egyes nőgyógyászati panaszok gyógyítására is alkalmas.

A négyszintes Hotel Gara a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínűségével és funkcionalitásával tűnik ki. Az épület építészeti megoldásai, belső berendezése, a modern elemek és a klasszikus elegancia ötvözete emberközpontúságot tükröz.

A szálloda belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencéiben a szálloda vendégei házon belül is hódolhatnak a kikapcsolódásnak, az aktív pihenésnek és a gyógyulásnak. A gyógyvizes medence a szomszédos fürdőt is tápláló Sárrét Gyöngye gyógyvízzel van feltöltve.

A szálloda mindössze 76 km-re található a dinamikusan fejlődő Debrecentől, melynek repülőtere nemzetközi járatokat is fogad.

Budapesttől két és félórai autóútra fekvő hotel a magyarországi átlagos úthálózaton közelíthető meg. Az M3 autópályáról Füzesabonynál letérve a festői Tisza tó mellett vezet az út Karcagon keresztül Füzesgyarmatra. A 4-es számú főközlekedési úton Kelet-Magyarország jellegzetes mezővárosain keresztül Szolnok érintésével közelíthető meg a szálloda. Az M5 autópályáról az újhartyáni letérőről a 4-es számú úton, Cegléd érintésével is elérhető a Hotel Gara.

Tömegközlekedési eszközök igénybevétele esetén az alábbi linkek szolgálnak bővebb információval:

elvira.hu (vasúti közlekedés)
menetrendek.hu (autóbuszjáratok)
Google Maps (útvonaltervezés)

0
Szoba
0
Vendégágy
0
Medence
0
Szolgáltatás